Skip to navigation

Cookies Notice

Pregledavajući ovu web stranicu pristajete na kolačiće. Za više informacija posjetite stranicu s informacijama o kolačićima..

Contact Info

translations@exploreoncroatia.com      exploreon.croatia@gmail.com      +385 99 392 2722 , +385 99 752 3282 , +385 1 652 87 37

Prijevod web stranice

˝Sir Timothy Berners-Lee (London, 8. lipnja 1955.) izumitelj je World Wide Weba i čelnik World Wide Web Consortiuma.[1]

Krajem 1980-ih, dok je bio zaposlen na institutu CERN u Ženevi u Švicarskoj, Tim Berners-Lee kombiniranjem različitih tehnika usavršio je ovo što danas zovemo World Wide Web, sustav koji omogućava linkanje, pregledavanje i sortiranje informacija preko računala povezanih telefonskom mrežom. Zbog toga se danas naziva ocem Interneta.

Prvu uspješnu komunikaciju računala preko interneta obavio je 25. prosinca 1990. godine, a već je 1991. godine javnosti putem interneta prikazao prvu web stranicu. Za svoje je zasluge ovaj Britanac s prebivalištem u SAD-u odlikovan viteškom titulom britanske kraljevske kuće˝
Izvor: WIKIPEDIJA


Za vas vršimo uslugu prevođenja web stranice, ova vrsta prijevoda, kao i svi naši prijevodi, odrađeni su u okvirima visoke kvalitete te je u njih uložen maksimalan trud i profesionalnost. Vaša web stranica će biti prevedena i pregledana od strane naših stručnjaka.

Prijevod web stranice od velike je važnosti za Vaše poslovanje. Web stranica prvi je korak prema našem i inozemnom tržištu, u vašoj komunikaciji s klijentima profesionalnost i dobra komunikacija su od presudne važnosti. Privlačnom web stranicom, prezentiranom na više jezika nalazite direktan i efikasan kanal za predstavljanje vaših usluga, proizvoda i ostavljate dojam koji želite za svoje poslovanje – Profesionalnost, prisutnost na tržištu i plasman na svjetskom tržištu.

Odlučite se za besplatnu procjenu web stranice, brinemo o SEO optimizaciji vaše web stranice, kontaktirajte nas, ostajemo vam na raspolaganju.

Besplatna procjena prijevoda